woensdag 20 maart 2013

new! nieuw! neu! nuovo!


Heyhey lieve followers!
Een nieuw idee, een blog, wat vinden jullie ervan? Mij leek het persoonlijk heel leuk. Mijn idee van een blog was, om een paar keer per week een blog te schrijven. Hopelijk vinden jullie het leuk.

Deze keer bedenk ik zelf een onderwerp om te behandelen, de volgende keren kunnen jullie meestemmen op twitter! (@lovelynailarts)
Het onderwerp dat ik wou behandelen, heeft niet perse iets te maken met nagels, maar gewoon meiden dingen! Dit keer wou ik het hebben over de voorjaar- en zomertrends van 2013!

Éen van de dingen die ik al vaker had gezien en heel tof vond, waren de leuke & frisse kleuren. Zoals de neonkleuren, mint, de babykleurtjes en de crèmekleurtjes. Ik hou ervan! Natuurlijk kan je je nagels daar weer mooi mee afstemmen. Wat vinden jullie ervan, de kleuren van het voorjaar & de zomer?






De 60's & 70's zijn ook helemaal in! Heb je de hoge knotten, wijde kleren en de 60's & 70's  printjes al gespot? De kleren zou ik zelf niet zo snel dragen, omdat ik niet zo hou van wijde kleren. Maar het haar, serious i'm in love!





Zo dat was het weer! De rest van de trends, komen in het volgende blog. 
Laten jullie weten wat jullie ervan vonden? Of iets beter anders kon etc. 

Veel liefs,
@lovelynailarts