dinsdag 26 maart 2013

Pasen! Ostern! Easter! Pasqua!

Zoals je misschien al wel hebt gezien, zijn de hoofdletters samen een woord: P O E P. Dat is wel een leuk begin toch? hahaha (dit is onze droge humor haha qq)

In dit blog willen je jullie wat ideetjes voor pasen geven. Hope you enjoy it!

Easter ideas for in the morning:
- Begin de dag met een paasontbijt. Leuke ideeën hiervoor zijn bijvoorbeeld: broodjes in de vorm van konijn/paashaas/kip, ook kun je roomboter in de vorm van bijvoorbeeld een kip halen, allerlei soorten eitjes, jus d'orange, echte paasbloemen (onze voorkeur: geel en oranje) en paas-servetjes. 





For in the afternoon:
- Paaseitjes zoeken. Maar om het leuk te maken hebben wij iets nieuws bedacht: je hebt een bepaalde tijd om paaseitjes te zoeken, de paaseitjes die je dan hebt gevonden gaan dan mee naar de volgende ronde. In de volgende ronde moet je vragen beantwoorden, bij elk fout antwoord of niet beantwoorde vraag moet je een paaseitje inleveren. Na een bepaald aantal vragen zijn de overgebleven eitjes voor jou! 
- Paastakken versieren! Het lijkt misschien saai, maar samen met je nichtje en neefje kan je er toch iets heel leuks van maken!


 For in the evening:
- Als het lekker weer is, is bbq'en altijd leuk en lekker!
- Neem afscheid van je familie en ga gezellig met je vrienden naar het paasvuur! Soms is er na het paasvuur ook een tentfeest, ook altijd leuk!

Hopelijk hebben jullie een leuke pasen, in iedergeval veel plezier! Ü

Veel liefs,
@lovelynailarts <33