dinsdag 23 april 2013

My favorite... nail dryer!


Een nieuw idee, om elke maand over één van onze favorieten een artikel te schrijven. Dit kan een shirtje, armband, stijltang etc. zijn, of zoals vandaag: een nageldroger!

Mijn favoriet van deze maand is de nageldroger (inclusief manicure- & pedicureset) van het merk BALANCE. En het model is: KH111. Als je de nageldroger aan doet, moet de lader aan de droger zitten, anders doet hij het niet.
Het is niet zomaar een nageldroger, want er zit ook een soort joystick bij ( lijkt een beetje op de Wii- afstandsbediening) , in de joystick kan je verschillende kopjes doen waarmee je je hand(-nagels) en je tenen(-nagels) kan doen. Er zijn 12 verschillende kopjes (2 voor de oppervlakten van je nagels, 3 voor het verwijderen van eelt, 1 voor het polijsten van je nagels, 3 voor het bijwerken van de randen van je nagels, 2 voor de nagelriem en een borsteltje om je nagel weer schoon te maken) De joystick kan je wel gebruiken zonder dat hij aan de lader zit, maar wil je dat nou wel? Dan kan dat ook, er zit namelijk ook een opening voor de lader in de joystick!

De nageldroger is in het groen, licht blauw, rood en donker blauw verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen een kleur! Ook kan je de richting (links & rechts) en de snelheid (langzaam & snel) bepalen. Het doet absoluut GEEN pijn en dat terwijl het echt gewoon goed werkt!

Het is te donker om nou een foto te maken van mijn nageldroger, dus dit is een foto van internet!

Het ronde gedeelte (onderaan op de foto) daar zit de nageldroger. Mijn mening over de Balance KH 111: Ik ben heel blij dat ik hem heb. Er zit een soort vergrendeling op de joystick, dat als je te hard drukt, hij uit gaat, dat vind ik ideaal! Zo weet ik precies hoe hard ik kan drukken. De nageldroger is ook goed, alleen het duurt nog redelijk lang voor dat het droog is, maar goed: ik ben ook ongeduldig dus tja, hahaha.

Dit was de favoriet van deze maand, hope you girls like it!

xoxox
@lovelynailarts