dinsdag 2 april 2013

Tips voor shoppen!


Gister al een artikel met 2 leuke goedkope outfits! Vandaag een artikel, met tips hoe je zelf het best goedkoop kan shoppen!

De tips:
  • Koop je kleding halverwege het seizoen, dan ligt de nieuwe collectie in de winkel. De oude kleding wordt dan afgeprijsd. Voor winterkleding is dit in Januari en voor zomerkleding in Juli/Augustus.

  • Maak een lijstje met dingen die je nodig hebt voor dat je gaat winkelen, zo voorkom je dat je bijvoorbeeld te veel shirts hebt.
  • De belangrijkste aankopen doe je eerst. Als je het belangrijkste item in je winkelmandje hebt, kan je op zoek naar andere dingen.
  • Eigenlijk elke winkel heeft een koopjeshoek. De één heeft het direct bij de ingang, de ander ergens achterin. Ga erop af! Je bent een topper als je daar de leuke items tussen uit haalt!
  • Meld je van tevoren aan voor online nieuwsbrieven van grote kledingwinkels, zoals WE, H&M, Vero Moda, Zara blabla.. Soms zit er een kortingscode bij! Speciaal daarvoor heb ik een tweede emailadres, dan krijg ik daar alle reclame binnen.

Volg de tips zodat JIJ en je OUDERS blij met je aankopen zijn! 

Veel liefs,
@lovelynailarts

Lowbudget shoppen!



Vinden jullie het ook zo moeilijk? Leuke kleren shoppen, die niet al te duur zijn? Vind je je droomschoenen, zijn ze weer te duur.. In dit artikel ga ik jullie helpen, voor rond de 30 euro, een totale outfit (kleren, schoenen, accesoires) te shoppen!

Ik heb 2 outfits voor jullie gevonden!

Outfit 1

Lucky Shoes 

Ballerinas Black. 9,99 euro

Shamballa armband met skull. 3,99 euro.


Totaalprijs: 27,98 euro!

 Outfit 2 
Louka . Armband zwart. 4,95 euro
Only. T-Shirt Maybritt Jrs 2/4 Top. 7 euro
Vero Moda. Broek wonder nw coated . 10 euro

Canvasschoenen TRENDY CANVASSCHOEN. 9.99 euro

 Totaalprijs: 31,94 euro!

  Dit waren de outfits, hopelijk vinden jullie ze leuk!  

Veel liefs,  

@lovelynailarts




PS: Vind je een product leuk? Klik dan op de beschrijving en je komt bij het artikel op de site!